Pilvipalvelin

Käytämme suomalaisia virtuaalipalvelimia, pilvipalvelimia, koska niillä on korkea suorituskyky ja koska Suomessa sijaitseva palvelin on verrattain turvallinen valinta. Pilvipalvelimemme sijaitsevat alustalla, joka on skaalautuva sekä sietää erittäin hyvin vikatilanteita. Pilvipalvelimen etuna on myös nopea käyttöönottoaika; palvelimen saa käyttöönsä samantien ja palvelimen resursseja on mahdollista skaalata kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Palvelimme ovat erittäin tehokkaita ja niissä on SSD-levyjärjestelmät, jotka on kahdennettu. Myös käyttämämme kytkimet ja levyjärjestelmä on kahdennettu mikä tarkoittaa sitä, että jos palvelin sattuu hajoamaan, se siirtyy muutamassa sekunnissa uudelle palvelimelle. Tämä siirtyminen tapahtuu automaattisesti palvelimen rikkoutumistilanteessa.

Hintoihimme sisältyy automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi. Lisäksi voit luoda asiakassivullasi varmuuskopion aina sellaista tarvitessasi. Palvelimesi voi käynnistää, luoda tai sammuttaa koska tahansa uudelleen toista käyttöjärjestelmää käyttäen. Palvelinpalvelumme maksaa edullisimmillaan 20 euroa kuukaudessa. Hinta sisältää 24% alv-veroa. Tämä on edullinen hinta laadukkaasta virtuaalipalvelimesta!

Olemme saaneet pilvipalvelimistamme ja muista tuotteistamme loistavaa palautetta niin aloittelijoilta kuin ammattikäyttäjiltäkin. Palvelintamme on kiitelty muunmuassa sen nopeudesta sekä korkeasta suorituskyvystä.

Asiakaspalvelumme , puhelinpalvelumme, myyntipalvelumme ja vikatilapalvelumme ovat saaneet hyvää palautetta siitä, että asiakkaiden yhteydenottoihin on vastattu nopeasti ja asiantuntevasti. Erityiskiitosta olemme saaneet siitä, että meiltä on mahdollista saada asiakaspalvelua myös suomenkielellä.

Hintojamme on kehuttu edullisiksi sekä erittäin kilpailukykyisiksi. Saimme Suomen Tekniikkakyselyssä helmikuussa 2015 neljä ja puoli tähteä viidestä. Keskiarvo samantapaisia palveluja tarjoavien yritysten osalta oli kolme tähteä, joten ylitimme keskiarvotuloksen reippaasti! Kyseinen Suomen Tekniikkakysely selvitti asiakkaidemme kokemuksia liittyen palveluihimme sekä tuotteisiimme. Kyselyssä asiakkailta kysyttiin muunmuassa, kuinka hyvin he olivat kokeneet saaneensa rahoilleen vastinetta, kuinka hyvin tuotteemme vastasivat heidän tarpeisiinsa, kuinka hyvin tuotteemme vastasivat heidän mielikuviaan ihanteellisesta tuotteesta kyseisessä tuoteryhmässä, kuinka hyvin asiakas-, puhelin-, vikatila- ja myyntipalvelumme oli onnistunut asiakaspalvelutilanteissa, kuinka asiantuntevaa asiakas-, puhelin-, vikatila- ja myyntipalvelumme asiakaspalvelu oli ja kuinka nopeasti asiakas-, puhelin-, vikatila- ja myyntipalvelumme henkilökunta vastasi puhelimeen sekä heille osoitettuihin sähköpostiviesteihin.
Olimme erittäin ylpeitä saadessamme näin hyvän arvioinnin, jossa meidät arvioitiin neljällä ja puolella tähdellä viidestä! Ensi vuoden helmikuun Suomen tekniikkakyselyssä tavoitteenamme on saada täydet viisi tähteä! Autathan meitä saavuttamaan tämän tavoitteen! Teemme itse jatkuvaa tutkimusta asiakaspalautteiden pohjalta siitä, kuinka hyvin tuotteemme ja palvelumme vastaa asiakkaidemme tarpeita, toiveita ja mielikuvia. Tästä syystä toivomme, että annat meille palautetta tuotteistamme ja palveluistamme. Helpoin tapa antaa palautetta on lähettää sähköpostia palautepalveluumme, jonka sähköpostiosoite on: palaute@ax.fi . Sekä ruusut että risut ovat tervetulleita, mutta toivomme ennen kaikkea rakentavaa palautetta! Jos et ollut tyytyväinen tuotteeseemme tai meiltä saamaamme palveluun, kerrothan myös mistä syystä et ollut tyytyväinen ja miten toivoisit meidän parantavan tuotteitamme ja palveluamme vastaisuudessa. Näin olet osaltasi auttamassa meitä tuotteidemme ja palveluidemme parantamisessa siten, että ne vastaisivat vielä nykyistäkin paremmin asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.
Voit halutessasi jättää palautteesi nimettömänä. Emme valitettavasti ehdi vastata kaikille palautetta jättäneille henkilökohtaisesti. Jos sinulla on jotakin henkilökohtaista asiaa meille tai asiaa, johon toivot meidän vastaavan, otathan ensisijaisesti yhteyttä joko asiakas- tai puhelinpalveluumme! Odotamme palautettasi!

Hinnasto

Voit tilata sähköisen hinnastomme sähköpostitse osoitteella hinnasto@ax.fi . Hinnasto toimitetaan sinulle automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit hinnastotilauksen. Hinnastot ovat maksuttomia ja ne pyritään toimittamaan sinulle kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta meille. Emme valitettavasti toimita hinnastoja postitse painetussa muodossa. Haluamme näin vähentää paperijätettä ja säästää luontoa! Tutustu edullisiin hintoihimme, jotka saivat neljä ja puoli tähteä viidestä Suomen tekniikkakyselyssä helmikuussa 2015!