Webhotellit

Jos etsit suomalaista, nopeaa, luotettavaa ja monipuolista webhotellia, tarjoamamme hostingpalvelu on oivallinen valinta. Webhotellimme toimivat suomalaisilla pilvipalvelimillamme, mikä tekee niistä erittäin luotettavia. Webhotelliemme hintaan kuuluu useita ominaisuuksia, kuten asennusohjelma sekä kotisivukone.

Mitä asioita tulisi ottaa huomioon webhotellia hankkiessasi?

Valitessasi webhotellia sinun tulee ottaa huomioon muutamia tärkeitä asioita, joita listasimme ylös. Tarvittaessa saat lisätietoja webhotelliasioihin liittyen sekä asiakaspalvelustamme että puhelinpalvelustamme.

Kun valitset sinulle sopivaa webhotellia, mieti seuraavia asioita:
– jos sinulla on tarkoituksena harjoittaa yritystoimintaa verkossa, älä käytä ilmaisia hosting-palveluja, jotka eivät sovellu tällaiseen käyttöön
– tutustu etukäteen palveluntarjoajan asiakaspalveluun esimerkiksi sen tavoitettavuuden ja palvelukielen osalta
– pohdi hintaa, jonka olet valmis maksamaan hosting-palveluista – edullisin vaihtoehto ei yleensä ole paras vaihtoehto
– selvitä webhotellin mahdolliset tekniset rajoitukset ja mieti ovatko ne toimintasi kannalta oleellisia
– selvitä, onko tuotteen asentaminen helppoa tai tarvitseeko tuotetta asentaa itse lainkaan
– ja vertaile webhotellien ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi automaattinen varmuuskopiointi ja staging area.
Oikean valinnan tekeminen on aina tapauskohtaista eikä yksi ja ainoa webhotelli ole kaikille se paras vaihtoehto.

Takuu

Tarjoamme kaikille webhotelleillemme kahden viikon kokeilujakson, jonka aikana webhotellilla on voimassa oleva tyytyväisyystakuu. Tämän kahden viikon aikana voit kokeilla vapaasti webhotellia ja päättää haluatko jatkaa tilausta. Jos päätät jatkaa, maksa tilauksen yhteydessä sinulle lähettämämme lasku joko kokeilujakson aikana tai välittömästi sen päätyttyä. Jos olet sitä mieltä, että webhotelli ei joiltakin osin vastaa toiveitasi tai et muutoin halua jatkaa tilausta, voit jättää laskun maksamatta, jolloin tilauksesi päättyy automaattisesti.

Kahden viikon kokeilujakson aikana voit kokeilla muunmuassa asiakassivuja, hallintapaneelia, sähköpostia, kotisivukonetta, asennusohjelmaa, tiedostonhallintaa sekä ohjauksia. Osa näistä ominaisuuksista toimii ainoastaan siinä tapauksessa, että olet maksanut lähettämämme laskun.
Jos päätät irtisanoa tilauksen, tulee sinun irtosanoa palvelu kahden viikon kuluessa tilauksesta. Jos olet jo maksanut webhotellista, palautamme rahasi. Palautuksesta kuitenkin poistetaan verkkotunnuksen rekisteröimisestä aiheutuneet kulut hinnastomme mukaisesti. Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan uusia asiakkaitamme sekä webhotelliemme aloitus-, perus- ja yrityspaketteja.

Sähköpostiosoite

Kaikkiin webhotelleihimme sisältyy valitsemasi kaltainen sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on muotoa sukunimi.etunimi@yritys.fi , tunnus@palvelun_nimi.com , etunimi.sukunimi@palveluntarjoajan_antama_nimi.fi tai omanimi@omaverkkotunnus.fi . Päätä siis jo etukäteen millainen sähköpostiosoite sopii sinulle parhaiten. Kun olemme luoneet sinulle pyytämäsi sähköpostiosoitteen, ilmoitamme tästä sinulle ja pyydämme sinua varmistamaan, että muodostamamme sähköpostiosoite on tilatun kaltainen. Ilmoitamme sinulle erillisinä viesteinä myös sähköpostin käyttäjätunnuksen sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköpostin käyttäjäksi. Ilmoitamme sinulle myös web-sähköpostin www-osoitteen sekä mahdollisen sähköpostin hallintatyökalun www-osoitteen. Muistathan noudattaa varovaisuutta sähköpostin käyttäjätunnusta ja salasanaa säilyttäessäsi! Älä myöskään koskaan lähetä luottamuksellisia tietoja sähköpostitse!

Lisätietoja

Asiakas- ja puhelinpalvelumme kertovat mielellään sinulle lisää webhotelleistamme. Asiakaspalvelu on tarkoitettu lähinnä henkilöille ja yrityksille, joilla on jo voimassa oleva asiakkuus Axilla ja puhelinpalvelu taas henkilöille tai yrityksille, jotka kaipaavat yleisempää neuvontaa ja joilla ei vielä ole asiakkuutta Axilla. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8-20, keskiviikkoisin kello 9-22, perjantaisin kello 10-22 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 11-22. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on +358 12345654 sekä +358 890087433. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@ax.fi . Puhelinpalvelumme on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8-16, keskiviikkoisin kello 9-15, perjantaisin kello 10-15 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 11-15. Puhelinpalvelumme puhelinnumero on +358 12345650 sekä +358 890087437. Voit ottaa yhteyttä puhelinpalveluumme myös sähköpostitse osoitteella puhelinpalvelu@ax.fi . Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä etsiessäsi juuri sinulle sopivaa, edullista mutta laadukasta, suomalaista webhotellia!